ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

7 tips για να γίνουν εντυπωσιακοί συνδυασμοί σκουλαρικιών!

συνδυασμοί σκουλαρικιών

 

Οι συνδυασμοί σκουλαρικιών είναι η μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων. Είσαι όμως σίγουρη ότι ξέρεις πως να συνδυάζεις πολλά σκουλαρίκια μαζί;

Κανόνας πρώτος,  ξεχνάς τη θεωρία του «less is more» καθώς,  η μόδα προστάζει να  συνδυάσουμε διάφορα στυλ, μέταλλα και χρώματα.  Πρόκειται λοιπόν, για κάτι που θέλει τόλμη.  Από all-time classic κρίκους μέχρι μικρά stud σκουλαρίκια παρακάτω θα βρεις μερικά εύκολα tips που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τον τέλειο συνδυασμό και να αναδείξεις τα σκουλαρίκια σου με τον καλύτερο τρόπο.

1.Μη φοβηθείς τη μίξη των χρωμάτων                       

Ο συνδυασμός των χρωμάτων δεν είναι κάτι που αφορά οπωσδήποτε το συνδυασμό των σκουλαρικιών σου. Μπορείς άνετα να κάνεις ένα combo αναμειγνύοντας μέταλλα, κρύσταλλα κι ημιπολύτιμους λίθους, ώστε να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις. Εκείνο που θα πρέπει να σκεφτείς είναι ποιό στυλ σου αρέσει περισσότερο και με τι είδους outfit θέλεις να τα συνδυάσεις. Αυτό θα σε βοηθήσει και θα σου δώσει τη σωστή κατεύθυνση ώστε να κάνεις το σωστό συνδυασμό στα σκουλαρίκια σου.

Συνδύασε πολύχρωμους ημιπολύτιμους λίθους ή κρύσταλλα, ανακάτεψε διαφορετικά σχήματα, και διαφορετικά μεγέθη ώσπου να δημιουργήσεις μια ιδιαίτερη εμφάνιση που να εκφράζει το προσωπικό σου στυλ.

2.Ξεκινάμε πάντοτε από το κάτω μέρος του αυτιού

Επειδή είναι δύσκολο να προβλέψουμε τον όγκο, ιδιαίτερα αν έχουμε σκουλαρίκια με ακανόνιστο σχήμα ή μέγεθος, είναι καλό να ξεκινάμε από το κάτω μέρος, ώστε να δούμε πόσο χώρο θα πιάσουν κι αν χρειαστεί να τα προσαρμόσουμε στην ανάλογη θέση. Χρησιμοποιούμε δηλαδή, το κάτω μέρος του αυτιού σαν βάση, πάνω στην οποία θα ξεκινήσουμε να χτίζουμε το συνδυασμό μας.

γυναικείο σκουλαρίκι tamara

3.Προσοχή στα μεγέθη όταν πρόκειται για συνδυασμό σκουλαρικιών

Τα μεγαλύτερα σε όγκο και τα πιο βαριά σκουλαρίκια, πρέπει να τοποθετούνται στο κάτω μέρος, διότι, οι λοβοί των αυτιών μπορούν να κρατήσουν το βάρος καλύτερα, ενώ όσο πιο ψηλά στο αυτί ανεβαίνουμε τόσο πιο ευαίσθητο γίνεται το σημείο.  Επίσης τα μεγάλα σε όγκο σκουλαρίκια κάθονται καλύτερα δίπλα στο πρόσωπο καθώς τονίζουν τις γραμμές του περισσότερο.

4.Η ισορροπία μεταξύ των 2 αυτιών δεν είναι απαραίτητη

Οι κανόνες εδώ παραβιάζονται, καθώς δεν είναι απαραίτητο να φορέσεις ακριβώς τα ίδια σκουλαρίκια και στα δύο αυτιά σου.

Η ασυμμετρία είναι απολύτως αποδεκτή, αρκεί τα σκουλαρίκια που θα επιλέξεις να μην είναι τελείως αταίριαστα μεταξύ τους.  Στόχος σου πρέπει να είναι τα σκουλαρίκια που υπάρχουν σε κάθε αυτί να έχουν κάποια κοινά στοιχεία μεταξύ τους και να αλληλοσυμπληρώνονται. Χρησιμοποίησε για παράδειγμα, παρόμοια χρώματα ή παρόμοια μέταλλα, (ανεξαρτήτως σχήματος), ώστε να έχεις ένα στοιχείο κοινό, που θα φέρει την απαραίτητη ισορροπία.

 

σκουλαρίκι ear cuff arete

5.Δεν έχεις αρκετές τρύπες στα αυτιά; Κανένα πρόβλημα

Δεν χρειάζεται να έχεις πολλές τρύπες στα αυτιά σου προκειμένου να συνδυάσεις πολλά σκουλαρίκια μαζί.

Τα ear-cuffs είναι τα σκουλαρίκια που θα δώσουν λύση στο πρόβλημά σου. Τα ear-cuffs είναι ο πιο εύκολος κι ανώδυνος τρόπος προκειμένου να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό layering σκουλαρικιών, διότι  μπορείς να τα τοποθετήσεις σε οποιοδήποτε ύψος του αυτιού σε βολεύει, έχοντας το ίδιο αποτέλεσμα που θα είχες αν φορούσες κλασικά σκουλαρίκια.

Φόρεσε όσα ear-cuffs νομίζεις ότι απαιτούνται προκειμένου με πετύχεις το τέλειο στυλ και voila, η τέλεια, εντυπωσιακή εμφάνιση που ονειρευόσουν είναι γεγονός.

6.Μην αμελείς το προσωπικό σου στυλ

Ο συνδυασμός πολλών σκουλαρικιών μαζί, έχει ως στόχο να κάνουν τα αυτιά σου το statement κομμάτι της εμφάνισής σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορούν να παραβιάσουν την αίσθηση του προσωπικού σου στυλ. Αν πιστεύεις ότι κάποιοι κανόνες σου φαίνονται υπερβολικοί ή δεν σου ταιριάζουν, απλά παραβίασέ τους.

Αν όμως ένα σετ σκουλαρικιών, όπως για παράδειγμα ένα σετ από εκείνα που περιλαμβάνουν και μια αλυσίδα για το ένα αυτί, σε εκφράζει και σου κλείνει συνωμοτικά το μάτι, τότε τόλμησέ το χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το μυστικό στο συνδυασμό των σκουλαρικιών σου είναι να σου αρέσει πραγματικά ο τρόπος που φαίνονται διαφορετικά και ιδιαίτερα.

σκουλαρίκι thesa

7.Συνδυασμοί σκουλαρικιών & ισορροπία στην εμφάνιση

Αν πραγματικά θέλεις να φαίνεσαι και να είσαι κομψή,  συνδυάζοντας πολλά σκουλαρίκια μαζί, τότε απέφυγε τις υπερβολές.

Αν λοιπόν έχεις δημιουργήσει έναν εξαιρετικά εντυπωσιακό συνδυασμό σκουλαρικιών, δίνοντας ένταση σε εκείνο το σημείο της εμφάνισής σου, τότε φρόντισε τα υπόλοιπα κοσμήματά σου να έχουν λιτές γραμμές και κάποιο κοινό στοιχείο με τα σκουλαρίκια σου.

Για παράδειγμα, αν τα σκουλαρίκια σου έχουν γεωμετρικά σχήματα, τότε το βραχιόλι ή το δαχτυλίδι σου θα πρέπει να ακολουθούν αυτή τη γραμμή. Αν επίσης τα σκουλαρίκια σου έχουν κόκκινες πέτρες, τότε φρόντισε και το κολιέ ή το βραχιόλι σου να είναι έχουν κόκκινη απόχρωση.

Η ισορροπία αυτή, είναι ο κανόνας που θα πρέπει να ακολουθήσεις προκειμένου να πετύχεις την πολυπόθητη άψογη εμφάνιση, ειδάλλως θα κάνεις ολόκληρο το ντύσιμό σου να φαίνεται πρόχειρο κι ακατάστατο.

 

Συμπληρωματικά

Σημαντική λεπτομέρεια που δεν πρέπει να ξεχνάς, η άνεσή σου. Φρόντισε λοιπόν, να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στο βάρος και τον όγκο των σκουλαρικιών που θα επιλέξεις, καθώς δεν θα πρέπει με τίποτα να σε κάνουν να νοιώσεις άβολα και να σε κουράσουν κατά τη διάρκεια της μέρας.

Τόλμησε να κάνεις διάφορους συνδυασμούς μέχρι να βρεις αυτόν που σου αρέσει περισσότερο και σε αντιπροσωπεύει καλύτερα.  Άσε στην άκρη τους ενδοιασμούς και μην φοβηθείς να δοκιμάσεις πολλά διαφορετικά στυλ, μέχρι να καταλήξεις στο ιδανικότερο για σένα.

Να θυμάσαι ότι, πολλές φορές αυτό που θα μας κάνει να λάμψουμε και θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω μας, είναι κάτι που ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί να δοκιμάσουμε.

 

 

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση:

Σχετικά Άρθρα

είδη κοσμημάτων και στυλ

Ποιά είναι τα είδη κοσμημάτων και πως μπορούν να εκφράσουν το στυλ σου

Για να κάνεις σωστές επιλογές, δεν αρκεί να σκέφτεσαι μόνο ότι είναι στη μόδα. Τα κοσμήματά σου πρέπει να ταιριάζουν με το στυλ σου και ποτέ το αντίθετο.
Ας δούμε όμως παρακάτω μερικές λεπτομέρειες που θα μας βοηθήσουν να ξεχωρίσουμε τα είδη των κοσμημάτων και να τα κατατάξουμε σε κατηγορίες.

Διαβάστε Περισσότερα