Πως να επιλέξετε το σωστό κόσμημα για δώρο

Επιστροφή στο Blog

Πως να επιλέξετε το σωστό κόσμημα για δώρο

Ένα κόσμημα είναι ένα πολύ καλό δώρο για σχεδόν κάθε περίσταση.

Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε ένα δώρο που θα λατρέψουν, είτε πρόκειται για γενέθλια, επέτειο είτε ακόμη για Χριστούγεννα ή οποιαδήποτε άλλη περίσταση, ένα κόσμημα θα ήταν ένα υπέροχο δώρο. Ωστόσο επειδή υπάρχει πραγματικά μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων στην αγορά, η επιλογή του σωστού κομματιού μπορεί να αποδειχθεί μια δύσκολη υπόθεση. Πριν αποφασίσετε, θα πρέπει πρώτα να σκεφτείτε αν το κόσμημα που θα επιλέξετε είναι κατάλληλο για το άτομο για το οποίο προορίζεται. Για παράδειγμα έχετε αποφασίσει να κάνετε δώρο ένα ρολόι. Αν το άτομο που θα δεχθεί το δώρο σας έχει ένα ρολόι το οποίο φοράει καθημερινά και το λατρεύει, είναι πολύ πιθανόν να μην θέλει να το αποχωριστεί και να το αντικαταστήσει. Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας πριν καταλήξετε στην οποιαδήποτε αγορά, και παρακάτω θα σας βοηθήσουμε να πάρετε την καλύτερη δυνατή απόφαση. Έτσι θα μπορέσετε με βεβαιότητα να επιλέξετε το τέλειο κομμάτι που θα ταιριάζει και θα χαροποιήσει ιδιαίτερα, την σύντροφο, την φίλη ή την συγγενή σας. Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες που θα σας δώσουμε θα μπορέσετε πιο εύκολα να αποφασίσετε τι είδους κόσμημα να αγοράσετε ούτως ώστε το αγαπημένο σας πρόσωπο να το φορέσει και να το λατρέψει.

Αν είδατε για παράδειγμα τα κολιέ μας και καταλήξατε στο ότι ένα κολιέ θα ήταν καλή ιδέα δώρου, ίσως αναρωτιέστε τι είδους σχέδιο θα ήταν πιο κατάλληλο. Αυτό φυσικά έχει να κάνει με το στυλ του αγαπημένου σας προσώπου κι από το πόσο συχνά θα θέλατε να μπορεί να φοράει το δώρο σας. Καλό θα ήταν επίσης να σκεφτείτε τι είδους χρώμα και μέταλλο συνηθίζει να φοράει. Για παράδειγμα αν συνήθως φοράει ασήμι, επιλέξτε ένα κομμάτι που θα ταιριάζει με την υπόλοιπη συλλογή του. Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε και κάποια από τα ενδιαφέροντά του, όπως π.χ., αν λατρεύει την Disney, ίσως ένα βραχιόλι με τον Μίκη Μάους να είναι μια επιλογή που θα ενθουσίαζε περισσότερο. Στο Stork Blue διαθέτουμε μια πολύ μεγάλη γκάμα κοσμημάτων, οπότε δείτε τη συλλογή μας και σας υπόσχομαι ότι θα έχετε πολλές επιλογές.

                              

Πως να επιλέξετε τα τέλεια σκουλαρίκια 

Αποφασίσατε λοιπόν πως το τέλειο δώρο θα ήταν ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Θα πρέπει φυσικά να σκεφθείτε ποιο στυλ σκουλαρικιών είναι αυτά που θα ταιριάζει στο στυλ της. Εάν η αποδέκτης του δώρου σας έχει περισσότερο μια κλασική αίσθηση του στυλ, ίσως ένα ζευγάρι κρίκοι ή ένα σκουλαρίκι με πέρλες να ήταν μια καλή επιλογή. Προσανατολιστείτε δηλαδή σε κάτι πιο απέριττο και διαχρονικό. Αντίθετα, αν το αγαπημένο σας πρόσωπο έχει ένα πιο μοντέρνο ή maximal στυλ έχετε απεριόριστες επιλογές. Υπάρχουν σκουλαρίκια μεγάλα κι εντυπωσιακά, ή μοντέρνα και minimal. Σκεφτείτε λίγο το στυλ των σκουλαρικιών που ήδη φοράει το αγαπημένο σας άτομο, κι έχοντας σαν γνώμονα αυτό, καταλήξτε στην τελική σας απόφαση.

                                                                                                                                                    

Πως να επιλέξετε το τέλειο βραχιόλι

Το βραχιόλι, εφόσον καταλήξετε σε αυτό, είναι μια πολύ έξυπνη επιλογή διότι υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά στυλ, που σας δίνουν τη δυνατότητα να ελιχθείτε. Για παράδειγμα, αν το αγαπημένο σας άτομο λατρεύει τα έντονα χρώματα, ένα βραχιόλι με χάντρες σε έντονο χρώμα θα ήταν εξαιρετική επιλογή. Αν το στυλ του είναι πολύ απλό, τότε ένα απλό μεταλλικό βραχιόλι θα ήταν ότι θα λάτρευε περισσότερο. Πολύ σημαντικό επίσης, είναι να σκεφτείτε τον τύπο του μετάλλου που συνηθίζει να φοράει (χρυσό, ασήμι, ατσάλι κλπ.) καθώς και τα ενδιαφέροντά του. Αν για παράδειγμα λατρεύει τη θάλασσα, τότε ένα βραχιόλι με κοχύλια ή αστερίες θα ήταν ιδανική επιλογή. Αν είναι λάτρης των φυσικών υλικών, τότε ένα βραχιόλι με μαργαριτάρια ή με κοράλλι  είναι ότι καλύτερο.

                                                                                  βραχιόλι με μαργαριτάρια melinda

                                 

Πως να επιλέξετε το τέλειο κολιέ με ημιπολύτιμους λίθους 

Εάν ο λόγος που αγοράζετε δώρο είναι τα γενέθλια κάποιου, τότε μπορείτε να κάνετε ένα πιο προσωπικό δώρο στον παραλήπτη του. Τι θέλω να πω? Υπάρχουν ημιπολύτιμοι λίθοι οι οποίοι αντιστοιχούν στο μήνα γέννησης μας. Σας δίνω λοιπόν ένα τέτοιο οδηγό, κι ελπίζω να σας φανεί χρήσιμος.

Iανουάριος – Garnet

Φεβρουάριος – Amethyst

Μάρτιος – Aquamarine

Απρίλιος – Diamond

Μάιος – Emerald

Ιούνιος – Pearl & Alexandrite

Ιούλιος – Ruby

Αύγουστος – Peridot

Σεπτέμβριος – Sapphire

Οκτώβριος – Opal & Turmaline

Νοέμβριος – Citrin & Topaz

Δεκέμβριος – Blue Zircon & Turquoise                                                                                                                                                                                                       

Η επιλογή ενός κοσμήματος, με πέτρα που αντιστοιχεί στο μήνα γέννησης του αγαπημένου σας προσώπου, είναι ίσως ένας από τους καλύτερους τρόπους για να του δείξετε την αγάπη σας.

                                                             

Πως να επιλέξετε το τέλειο δαχτυλίδι 

Τα δαχτυλίδια είναι πάντοτε αγαπημένα δώρα, θα πρέπει όμως πριν το επιλέξουμε να σκεφτούμε τον τρόπο ζωής του ατόμου στο οποίο απευθύνεται το δώρο μας. Αν για παράδειγμα το αγαπημένο σας πρόσωπο κάνει καθημερινά μια δύσκολη εργασία με τα χέρια του, τότε ένα απλό σχέδιο θα ήταν πιο κατάλληλο. Αυτό συνιστάται διότι ένα απλό σχέδιο δαχτυλιδιού χωρίς πέτρες ή περίτεχνα σχέδια, θα είναι λιγότερο πιθανόν να τον εμποδίζει ή να σκαλώνει κάπου.

Μπορείτε επίσης  να δωρίσετε ένα δαχτυλίδι που θα φοριέται μόνον σε ειδικές περιστάσεις εάν ο παραλήπτης του δώρου σας έχει πιο ιδιαίτερο ή πιο εξεζητημένο στυλ.

Επίσης αν ήδη τα δαχτυλίδια είναι από τα αγαπημένα του αξεσουάρ και τα φορά καθημερινά, τότε θα πρέπει το δώρο σας να εναρμονίζεται με τα ήδη υπάρχοντα δαχτυλίδια του (π.χ. μέταλλο, χρώμα, στυλ). Έτσι, να είστε σίγουροι ότι το δώρο σας θα κοσμεί καθημερινά τα δάχτυλα του αγαπημένου σας προσώπου. Βρείτε εδώ δαχτυλίδια για όλες τις περιστάσεις από την πλούσια συλλογή μας, κι επιλέξτε το κατάλληλο δώρο για σας.

γυναικείο δαχτυλίδι με ζιργκόν jasmin

 

Ελπίζω οι συμβουλές μας να σας φάνηκαν χρήσιμες και να είστε τώρα πια έτοιμοι, προκειμένου να επιλέξετε το τέλειο δώρο-κόσμημα για την σύντροφο, φίλη, μαμά, αδελφή σας κλπ.  Λάβετε υπόψη σας όσα είπαμε παραπάνω και να είστε βέβαιοι ότι θα τους εκπλήξετε, προσφέροντάς τους ένα δώρο που θα λατρέψουν.

 


		

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Επιστροφή στο Blog