ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια επιτυχημένη συμμετοχή στο Elevate fashion show

event fashion show

Η επιτυχημένη συμμετοχή του Stork Blue  σε ένα εξαιρετικό event, το Elevate fashion-show που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, αποτέλεσε μια υπέροχη ευκαιρία για μας, να παρουσιάσουμε τη συλλογή από τα κοσμήματα και τα χειροποίητα καπέλα μας, σε ένα κοινό που αγαπά τη μόδα και την κομψότητα.

Η υψηλή ποιότητα,  τα εμπνευσμένα, πρωτοποριακά σχέδια και η έμφαση στη λεπτομέρεια, χαρακτηρίζουν τη συλλογή μας, που έλαβε θερμή υποδοχή από το κοινό και τους ειδικούς στο χώρο της μόδας.

Τα χειροποίητα κοσμήματα και τα καπέλα μας, καθένα μοναδικό και πολύ ιδιαίτερο, ξεχώρισαν για τον εντυπωσιακό σχεδιασμό τους και την εξαιρετική χειροποίητη δουλειά τους.

Η εμπειρία αυτή, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την αφοσίωσή μας στην ποιότητα και την σχεδιαστική καινοτομία.

Ο ενθουσιασμός του κοινού, καθώς και η στήριξη όλων σας στις δημιουργίες του Stork Blue, είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε δημιουργία μας, καθώς μας ωθεί να δημιουργούμε με πάθος, χειροποίητα κοσμήματα κι αξεσουάρ που ξεχωρίζουν κι αντικατοπτρίζουν την αγάπη μας για την τέχνη, την ομορφιά και τη μόδα.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας για να δείτε τις δημιουργίες μας και να μοιραστείτε αυτήν την μοναδική εμπειρία μαζί μας.

fashion-show

fashion-show

fashion-show

fashion-show

fashion-show

fashion-show

Κοινοποίηση:

Σχετικά Άρθρα

είδη κοσμημάτων και στυλ

Ποιά είναι τα είδη κοσμημάτων και πως μπορούν να εκφράσουν το στυλ σου

Για να κάνεις σωστές επιλογές, δεν αρκεί να σκέφτεσαι μόνο ότι είναι στη μόδα. Τα κοσμήματά σου πρέπει να ταιριάζουν με το στυλ σου και ποτέ το αντίθετο.
Ας δούμε όμως παρακάτω μερικές λεπτομέρειες που θα μας βοηθήσουν να ξεχωρίσουμε τα είδη των κοσμημάτων και να τα κατατάξουμε σε κατηγορίες.

Διαβάστε Περισσότερα