ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
stork blue οι άνθρωποι

About Storkblue

Το Stork Blue ιδρύθηκε το 2013 από δύο αδέλφια τον Δημήτρη και την Άννα.  Οι έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες μας,  τα χρόνια ενασχόλησης μας με τα εικαστικά και τη ζωγραφική καθώς και η επιτακτική ανάγκη μας για δημιουργία, βάλανε τα θεμέλια για τη δημιουργία αυτής της επιχείρησης.

Για μας στην κατασκευή δεν υπάρχουν όρια.  Αρκεί μια στιγμή έμπνευσης, μια λεπτομέρεια που θα μας κεντρίσει το ενδιαφέρον για να ξεκινήσουμε να δημιουργούμε, δίνοντας σάρκα και οστά στη φαντασία μας.  Η ώρα που κατασκευάζουμε ένα κόσμημα ή δημιουργούμε ένα διακοσμητικό ή επεμβαίνουμε βάζοντας την προσωπική μας πινελιά στολίζοντας μια τσάντα ή ένα ζευγάρι σανδάλια, δεν είναι ώρα εργασίας, είναι η ώρα που αφήνουμε τη φαντασία μας να μιλήσει και να κατευθύνει τα χέρια μας. Η ανάγκη μας για δημιουργία μας ωθεί να λειτουργούμε αυθόρμητα, χωρίς κανόνες. Είναι η ανάγκη αυτή που μας καθοδηγεί να δημιουργούμε μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, αξεσουάρ κι αντικείμενα τέχνης.  Λατρεύουμε κάθε τι μοναδικό που μέσα του περιέχει ψυχή και χρώματα κι είναι αυτός ο λόγος που στη δική μας επιχείρηση ο όρος “χειροποίητο” κατέχει τον πρωταρχικό ρόλο.

Τα όνειρά μας εξελίσσονται μέσα από την τέχνη, τη φύση και τα ετερόκλητα κάποιες φορές υλικά.  Στο Stork Blue μπορεί κάποιος να βρεί κυριολεκτικά ότι περνάει από το χέρι μας κι ότι γεννάει η φαντασία μας. Δημιουργούμε κοσμήματα, διακοσμητικά, αξεσουάρ, ιδιαίτερα δώρα, έργα τέχνης, γλυπτά, καθώς και μοναδικές κατασκευές και ξεχωριστά κοσμήματα ειδικά σχεδιασμένα για πελάτες μας.

Ιδιαιτερότητά μας, κάποια κομμάτια  μας είναι μοναδικά και δεν επαναλαμβάνονται.

Σας καλωσορίζουμε στο δικό μας κόσμο, τον κόσμο του Stork Blue.